koperasi bersatu tenaga kobeta

Koperasi Bersatu Tenaga Berhad, juga dikenali sebagai Kobeta Berhad, adalah di antara koperasi yang bergiat aktif dalam memberi kemudahan pinjaman koperasi kepada kakitangan kerajaan di Malaysia.

Berbekalkan dengan dana dari CIMB Bank, Kobeta mampu menawarkan pinjaman peribadi kakitangan kerajaan dengan kadar serendah 5.99% Setahun. Secara tidak langsung, produk pinjaman koperasi kobeta menjadi pilihan utama kepada penjawat awam dan kakitangan kerajaan Malaysia dalam memohon kemudahan pembiayaan peribadi dari koperasi.

Kobeta mula ditubuhkan pada 22 Julai 1993. Kini telah berkembang pesat dan dikenali ramai di Malaysia.

Promosi Pinjaman Koperasi Bersatu Tenaga Berhad - Kobeta 2021

Berikut adalah beberapa kriteria utama yang akan diambil kira oleh Koperasi Bersatu Tenaga Berhad di dalam memasarkan produk pinjaman koperasi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Malaysia.  Kriteria tersebut ialah :-

• Kakitangan Kerajaan Terutama Anggota Polis, Badan Berkanun dan GLC.
  • Berumur 19-49 Tahun Semasa permohonan.
  • Berjawatan Tetap Sekurang-kurangnya 6 Bulan.
  • Gaji Kasar Minima Rm 1500.
  • Kadar Keuntungan pinjaman 5.99%.
  • Jumlah Maksima Pinjaman RM 250,000.00
  • Potongan Gaji Tidak Melebihi 60%.
  • Potongan Melalui Biro Angkasa.
  • Dana Cimb Bank Berhad.
  • Payout Sehingga 86% Di Tangan.
  • Ccris Dan Ctos Diterima ( Selesai Dalam Pinjaman )
komitment luar tinggi ccris ctos dan akpk

Jadual Pembayaran Semula Pinjaman Peribadi Kobeta Berhad 2021

jadual pinjaman koperasi kobeta 2021
jadual pinjaman peribadi koperasi bersatu tenaga 2021
hubungi kami segera

Semak kelayakan Anda.

Kami akan bantu anda dapatkan jumlah pinjaman yang sesuai dengan kelayakan dan keperluan anda. Pegawai pemasaran kami berada di seluruh Malaysia. Pihak kami sentiasa bersedia untuk memberi konsultasi dan pilihan terbaik untuk anda dapatkan kemudahan pinjaman peribadi baik dari bank atau koperasi. Hubungi kami segera hari ini. Perkhidmatan terbaik hanya dari kami.

Whatsapp En. Nazri

Hubungi En. Nazri