Panel Pinjaman Koperasi Kakitangan Kerajaan

Info Pinjaman Koperasi adalah satu agensi khas yang telah dilantik oleh beberapa koperasi terkemuka untuk memasarkan produk Pinjaman Peribadi Koperasi kepada kakitangan kerajaan ketika ini.

Matlamat utama info pinjaman koperasi ialah :

1) Menyampaikan maklumat yang benar berkaitan kadar ansuran pinjaman dan cash in hand kepada pemohon pinjaman peribadi koperasi.
2) Memberi perkhidmatan yang pantas dan telus kepada pemohon pinjaman peribadi koperasi sepanjang tempoh permohonan di hantar untuk kelulusan dari ibu pejabat.
3) Membantu memberi pilihan yang terbaik kepada pemohon pinjaman koperasi sesuai dengan kelayakan dan keperluan pemohon.
4) Membantu kakitangan kerajaan membuat penstrukturan semula (Overlap) penyata pendapatan akibat dari hutang lapuk sedia ada.

Panel Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan - Promosi Tahun 2022

Dilindungi Takaful

Kesemua produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan yang kami tawarkan telah dilindungi insurans dan takaful.  Pemohon tidak perlu risau sekiranya berlaku kematian atau hilang upaya kekal kepada pemohon dalam tempoh ansuran pinjaman, waris tidak perlu melangsaikan baki pinjaman sedia ada. Kesemua baki pinjaman tersebut akan dilangsaikan dengan jumlah pampasan dari perlindungan Insurans dan Takaful pinjaman yang disertakan didalam pinjaman peribadi kakitangan kerajaan yang diambil oleh pemohon.

Kami Bantu Anda!!!

Semak kelayakan pinjaman anda hari ini. Kami akan padankan permohonan pinjaman anda dengan koperasi yang sesuai dengan kelayakan dan keperluan anda.

logo info pinjaman koperasi
pinjaman peribadi koperasi
logo info pinjaman koperasi