koperasi koputri

Koperasi Putri Terbilang Malaysia Berhad atau lebih dikenali dengan nama KOPUTRI telah didaftarkan pada 09 Mac 2006 di bawah subseksyen  7(1) Akta Koperasi 0993 sebagai suatu koperasi dengan liability terhad. Kekuatan utama kewangan koperasi KOPUTRI ini adalah dengan jumlah keanggotaan yang besar yang dimiliki oleh koperasi. Koperasi menerima pendapatan bulanan tetap yang besar dari kutipan yuran simpanan dan yuran kebajikan daripada anggota-anggota yang mencarum setiap bulan secara tetap.

Pada tahun 2008, koperasi KOPUTRI telah terpilih untuk diberi kepercayaan oleh CIMB bank untuk memasarkan produk kewangan Islam Sektor Awam – I kepada rakyat Malaysia. Dengan itu koperasi KOPUTRI sudah mula memperolehi peningkatan pendapatan yang lebih memuaskan selain daripada pendapatan caruman anggota.

Promosi Pinjaman Peribadi Koperasi Putri Terbilang - Koputri 2021

Berikut adalah beberapa kriteria utama yang akan diambil kira oleh Koperasi Putri Terbilang Malaysia Berhad didalam memasarkan produk pinjaman koperasi kepada kakitangan kerajaan di Malaysia.  Kriteria tersebut ialah :-

• Kakitangan Kerajaan Terutama Anggota Polis, Badan Berkanun dan GLC.
  • Berumur 19-49 Tahun Semasa permohonan.
  • Berjawatan Tetap Sekurang-kurangnya 8 Bulan.
  • Gaji Kasar Minima Rm 1800.
  • Kadar Keuntungan pinjaman 5.90%.
  • Jumlah Maksima Pinjaman RM 100,000.00
  • Potongan Gaji Tidak Melebihi 60%.
  • Potongan Melalui Biro Angkasa.
  • Dana Cimb Bank Berhad.
  • Payout Sehingga 95% Di Tangan.
  • Ccris Dan Ctos Diterima ( Selesai Dalam Pinjaman )
komitment luar tinggi ccris ctos dan akpk

Jadual Pembayaran Semula Pinjaman Peribadi Koputri 2021

jadual pinjaman koperasi putri terbilang
jadual pinjaman koperasi koputri 2021
hubungi kami segera

Semak kelayakan Anda.

Kami akan bantu anda dapatkan jumlah pinjaman yang sesuai dengan kelayakan dan keperluan anda. Pegawai pemasaran kami berada di seluruh Malaysia. Pihak kami sentiasa bersedia untuk memberi konsultasi dan pilihan terbaik untuk anda dapatkan kemudahan pinjaman peribadi baik dari bank atau koperasi. Hubungi kami segera hari ini. Perkhidmatan terbaik hanya dari kami.