Pinjaman Koperasi Gemilang Siswazah Melaka

logo-kogemilang

Koperasi Gemilang Siswazah – Kogemilang adalah diantara koperasi kredit yang bergiat aktif didalam menawarkan produk pinjaman koperasi kepada kakitangan kerajaan di semenanjung Malaysia khususnya di Melaka. Ditubuhkan diatas kesedaran sekumpulan bekas pelajar Universiti Pertanian terhadap kepentingan bekerjasama dalam bidang ekonomi.

Diberi kepercayaan oleh Bank Persatuan dan Bank Rakyat, Koperasi Gemilang Siswazah mampu memberi kemudahan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam yang berjawatan tetap di Melaka dengan kadar keuntungan yang kompetitif dan sesuai dengan permintaan semasa.

Pinjaman Peribadi Koperasi Gemilang Melaka

komitment luar tinggi ccris ctos dan akpk

Berikut adalah kriteria yang perlu dipenuhi untuk setiap permohonan pinjaman koperasi yang ditawarkan oleh Koperasi Gemilang Siswazah Malaysia di Melaka.

• Kakitangan Kerajaan Di Semenanjung Malaysia Sahaja.
  • Berumur 19 hingga 58 Tahun.
  • Minima Perkhidmatan 3 Bulan Bekerja Dan Taraf Jawatan Tetap.
  • Minima Gaji Kasar ialah Rm 1500.00.
  • Kadar Pinjaman 6.50% Untuk 10 Tahun.
  • Maksima Pinjaman Adalah Sebanyak Rm 80,000.
  • Potongan Gaji Semasa Tidak Melebihi 60%.
  • Melalui Biro Angkasa.
  • Terima Pemohon Dengan Rekod Ccris dan Ctos (Perlu Selesai Dalam Pinjaman Untuk Kelulusan).
  • Proses Kelulusan Dalam Masa 3 Hari Bekerja.

Jadual Pinjaman Ko-Gemilang Di Melaka

jadual koperasi gemilang

jadual pinjaman koperasi gemilang

Semak kelayakan Anda.

Kami akan bantu anda dapatkan jumlah pinjaman yang sesuai dengan kelayakan dan keperluan anda. Pegawai pemasaran kami berada di Melaka. Pihak kami sentiasa bersedia untuk memberi konsultasi dan pilihan terbaik untuk anda dapatkan kemudahan pinjaman peribadi baik dari bank atau koperasi di Melaka. Hubungi kami segera hari ini. Perkhidmatan terbaik hanya dari kami.

Semak Kelayakan