Pinjaman Koperasi Kakitangan Kerajaan Pahang

Info Pinjaman Koperasi adalah satu badan khas yang telah dilantik oleh beberapa bank dan koperasi terkemuka untuk memasarkan produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan di Pahang.

Matlamat utama info pinjaman koperasi ialah :

pinjaman peribadi koperasi

1) Menyampaikan maklumat yang benar berkaitan kadar ansuran pinjaman dan cash in hand kepada pemohon pinjaman peribadi koperasi.

2) Memberi perkhidmatan yang pantas dan telus kepada pemohon pinjaman peribadi koperasi sepanjang tempoh permohonan di hantar untuk kelulusan dari ibu pejabat.

3) Membantu memberi pilihan yang terbaik kepada pemohon pinjaman koperasi sesuai dengan kelayakan dan keperluan pemohon.

4) Membantu kakitangan kerajaan membuat penstrukturan semula (Overlap) penyata pendapatan akibat dari hutang lapuk sedia ada.

 

Panel Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan Pahang

Berikut adalah beberapa bank dan koperasi kredit yang bergiat aktif dalam memasarkan produk pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Pahang.

rhb bank idsbRHB Bank adalah bank kredit terkemuka yang bergiat aktif didalam pemasaran produk pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan di Pahang. Ia menjadi pilihan utama penjawat awam kerana menawarkan kadar keuntungan yang rendah didalam pasaran.

koperasi koputri

 

Koperasi Putri Terbilang – Koputri di Pahang merupakan sebuah koperasi utama didalam memberi perkhidmatan pinjaman peribadi koperasi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Pahang. Diberi kepercayaan oleh beberapa bank kredit terkemuka untuk membantu penjawat awam.

 

koperasi ukhwah

Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad di Pahang adalah koperasi yang tidak asing lagi didalam memberi kemudahan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan di Pahang. Dikenali Ramai Kerana Menawarkan Kadar Pinjaman Yang Rendah.

 

logo-kogemilang

 

Koperasi Gemilang siswazah di Pahang adalah koperasi yang ditubuhkan diatas kesedaran sekumpulan bekas pelajar Universiti Pertanian Malaysia terhadap kepentingan bekerjasama dalam bidang ekonomi. Kini ia bergiat aktif memasarkan produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan di Pahang.

 

kowamas koperasi wawasan malaysia berhadKoperasi Wawasan Malaysia di Pahang adalah koperasi terkemuka yang bergiat aktif didalam menawarkan produk dan perkhidmatan Pinjaman Peribadi Koperasi kepada Kakitangan Kerajaan & Penjawat Awam di Pahang. Diberi kepercayaan sepenuhnya oleh MBSB untuk memasarkan produk tersebut.