Pinjaman Koperasi Kakitangan Kerajaan Selangor

Info Pinjaman Koperasi adalah satu badan khas yang telah dilantik oleh beberapa bank dan koperasi terkemuka untuk memasarkan produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan di Selangor.

Matlamat utama info pinjaman koperasi ialah :

pinjaman peribadi koperasi

1) Menyampaikan maklumat yang benar berkaitan kadar ansuran pinjaman koperasi dan cash in hand kepada pemohon pinjaman peribadi koperasi.

2) Memberi perkhidmatan yang pantas dan telus kepada kakitangan kerajaan di Selangor sepanjang tempoh permohonan di hantar untuk kelulusan dari ibu pejabat.

3) Membantu memberi pilihan yang terbaik kepada pemohon pinjaman koperasi di Selangor sesuai dengan kelayakan dan keperluan pemohon.

4) Membantu kakitangan kerajaan di negeri Selangor membuat penstrukturan semula (Overlap) penyata pendapatan akibat dari hutang lapuk sedia ada.

 

Panel Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan Selangor

Berikut adalah beberapa bank dan koperasi kredit yang bergiat aktif dalam memasarkan produk pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Selangor.

rhb bank idsbRHB Bank adalah bank kredit terkemuka yang bergiat aktif didalam pemasaran produk pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan di Selangor. Ia menjadi pilihan utama penjawat awam kerana menawarkan kadar keuntungan yang rendah didalam pasaran.

koperasi koputri

 

Koperasi Putri Terbilang di Selangor merupakan sebuah koperasi utama didalam memberi perkhidmatan pinjaman peribadi koperasi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Selangor. Diberi kepercayaan oleh beberapa bank kredit terkemuka untuk memasarkan produk pinjaman peribadi koperasi.

 

koperasi ukhwah

Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad di Selangor adalah koperasi yang tidak asing lagi didalam memberi kemudahan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan di Selangor. Dikenali Ramai Kerana Menawarkan Kadar Pinjaman Yang Rendah.

 

logo-kogemilang

 

Koperasi Gemilang siswazah Selangor adalah koperasi yang ditubuhkan diatas kesedaran sekumpulan bekas pelajar Universiti Pertanian Malaysia terhadap kepentingan bekerjasama dalam bidang ekonomi. Kini ia bergiat aktif memasarkan produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan di Selangor.

 

kowamas koperasi wawasan malaysia berhadKoperasi Wawasan Malaysia Berhad Selangor adalah koperasi terkemuka yang bergiat aktif didalam menawarkan produk dan perkhidmatan Pinjaman Peribadi Koperasi kepada Kakitangan Kerajaan & Penjawat Awam di Selangor. Diberi kepercayaan sepenuhnya oleh MBSB untuk memasarkan produk tersebut.