Promosi Pinjaman Koperasi - 2023

Untuk Kakitangan Kerajaan Sahaja.
Tanpa Kira Komitment Luar.
Terima Ccris Ctos & Akpk.
Kadar Serendah 3.99% Setahun.
Sehingga 60% Potongan Gaji.
Kelulusan Segera.
Tunai Ditangan 100%*.
Tanpa Pengesahan Majikan*.

Pinjaman Koperasi Kakitangan Kerajaan 2023

Promosi Pinjaman Koperasi Kepada Kakitangan Kerajaan kembali lagi. Terutama sekali bagi mereka yang terkesan dengan Wabak Covid 19. Koperasi kredit terkemuka kini menawarkan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan tanpa kira komitmen luar, Ccris Ctos dan Akpk.

Tahun 2020 dan 2021 merupakan tahun yang sangat mencabar kepada kakitangan kerajaan di Malaysia kerana dikejutkan dengan wabak Covid 19 yang telah banyak memberi kesan yang negatif kepada pertumbuhan ekonomi sedunia khususnya di Malaysia. Hampir semua sektor yang menyumbang pendapatan kepada Negara Malaysia mendapat kesan yang sangat buruk.

Ekoran dari kesan buruk akibat dari wabak Covid 19, Koperasi kredit terkemuka di Malaysia kini menawarkan kemudahan pinjaman peribadi koperasi kepada kakitangan kerajaan yang terkesan akibat dari penularan wabak tersebut. Kemudahan dari koperasi kredit ini boleh digunakan sebagai alternatif utama selain dari produk pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh bank terkemuka di Malaysia.

komitment luar tinggi
logo info pinjaman koperasi
info pilihan pinjaman koperasi

Pinjaman Peribadi Koperasi 2023 - Untuk Kakitangan Kerajaan

Pinjaman Peribadi Koperasi adalah satu-satunya produk yang menjadi pilihan utama kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam yang berjawatan tetap pada ketika ini setelah permohonan pembiayaan peribadi mereka gagal mendapat kelulusan dari pihak bank.

Ini kerana, koperasi kredit di Malaysia hampir seluruhnya tidak terikat dengan garis panduan yang diberikan oleh Bank Negara Malaysia dalam memberi kemudahan kredit atau  pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam.  Garis panduan tersebut ialah :

1) Tidak kira komitment luar pemohon.
2) Tidak kira rekod sejarah pembayaran kredit pemohon ( CCRIS ).
3) Tidak kira rekod CCRIS Perbadanan Tabungan Pengajian Tinggi Pemohon.
4) Tidak kira rekod CTOS dan AKPK pemohon.

Secara tidak langsung, pinjaman yang ditawarkan oleh koperasi kepada kakitangan kerajaan telah banyak membantu mereka membuat penstrukturan semula pendapatan dan memudahkan penjawat awam untuk dapatkan bantuan kewangan disaat kecemasan.

Kelebihan Perkhidmatan Kami

Kadar Pinjaman Rendah

Kami sentiasa memasarkan produk pinjaman dengan kadar terendah dan “Cash In Hand” yang tinggi di pasaran. Secara tidak langsung memberi peluang kepada pemohon untuk membuat penstrukturan semula hutang lapuk didalam penyata pendapatan pemohon

Kami Berhampiran Anda

Anda tidak perlu risau. Pegawai pemasaran kami ada di seluruh Malaysia. Pihak kami sentiasa bersedia untuk memberi konsultasi dan pilihan terbaik untuk anda dapatkan kemudahan pinjaman peribadi baik dari bank atau koperasi. Hubungi kami segera hari ini.

Kami Sentiasa Telus

Wakil kami sekali-kali tidak akan menyalahgunakan kuasa yang telah diberikan kepada mereka. Pihak kami sentiasa memantau perkembangan dan perkhidmatan yang telah diberikan oleh wakil kami. Kepuasan pelanggan adalah matlamat utama kami

Kami terima permohonan pinjaman kakitangan kerajaan dari negeri berikut:
✓ Negeri Perlis ✓ Negeri Kedah ✓ Negeri Perak ✓ Negeri Pulau Pinang ✓ Negeri Selangor ✓ Negeri Melaka ✓ Negeri Sembilan ✓ Negeri Johor ✓ Negeri Pahang ✓ Negeri Terengganu ✓ Negeri Kelantan ✓ Negeri Sabah ✓ Negeri Sarawak ✓ Kuala Lumpur ✓ Wilayah Persekutuan dan Seluruh Malaysia.

Kadar Pinjaman Minima ( Minimum Annual Percentage Rate)

jadual pinjaman rhb bank berhad

Kadar Pinjaman Maksima ( Maximum Annual Percentage Rate)

jadual koperasi gemilang siswazah
jadual pinjaman koperasi gemilang siswazah

Hubungi Kami Untuk Promosi Terkini!

Kami akan bantu anda dapatkan jumlah pinjaman yang sesuai dengan kelayakan anda. Pihak kami sentiasa bersedia untuk memberi konsultasi dan pilihan terbaik untuk anda dapatkan kemudahan pinjaman peribadi baik dari bank atau koperasi.

Whatsapp En. Nazri

Hubungi En. Nazri

hubungi kami segera