Pinjaman Koperasi Terbaik 2020

Untuk Kakitangan Kerajaan Sahaja
Tidak Kira Komitment Luar
Ccris Ctos & Akpk Diterima
Kadar Serendah 3.99% Setahun
Sehingga 60% Potongan Gaji
Kelulusan Segera

Pinjaman Peribadi 2020 Untuk Kakitangan Kerajaan

Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan dari bank dan koperasi adalah diantara kemudahan dan kelebihan yang diberikan kepada Kakitangan Kerajaan di Malaysia pada ketika ini. Ini kerana institusi kewangan seperti bank dan koperasi kredit di Malaysia telah diberi keutamaan untuk tawarkan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dengan ansuran pinjaman dibayar melalui Biro Angkasa.

Dengan kadar keuntungan pinjaman peribadi yang sentiasa memenuhi kehendak pasaran, kakitangan kerajaan dan penjawat awam yang berjawatan tetap dapat menikmati dan memanfaatkan kemudahan yang diberikan kepada mereka melalui produk pinjaman peribadi bank dan juga koperasi kredit yang terkemuka di Malaysia.

Tahun 2020 merupakan tahun yang sangat mencabar kerana produk pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dari  bank terkemuka telah kurang mendapat sambutan dari penjawat awam di Malaysia. Hal ini kerana Bank Negara Malaysia telah mengeluarkan garis panduan yang ketat dalam proses kelulusan pinjaman peribadi dari pihak bank kredit. Diantara garis panduan utama tersebut ialah :

1) Wajib Mengambil kira komitment luar pemohon
2) Perlu Mengambil kira rekod sejarah pembayaran kredit pemohon ( CCRIS )
3) CCRIS Perbadanan Tabungan Pengajian Tinggi Pemohon akan diambil kira
4) Wajib Mengambil kira rekod CTOS dan AKPK pemohon

komitment luar tinggi
logo info pinjaman koperasi
info pilihan pinjaman koperasi

Promosi Pinjaman Koperasi 2020

Pinjaman Peribadi Koperasi 2020 adalah satu-satunya produk yang menjadi pilihan kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam yang berjawatan tetap setelah permohonan pinjaman peribadi mereka gagal mendapat kelulusan dari pihak bank.

Ini kerana, koperasi kredit di Malaysia secara amnya tidak terikat dengan garis panduan yang diberikan oleh Bank Negara Malaysia dalam memberi kemudahan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam. 

Secara tidak langsung, pinjaman koperasi kakitangan kerajaan telah banyak membantu penjawat membuat penstrukturan semula pendapatan dan memudahkan penjawat awam untuk dapatkan bantuan kewangan disaat kecemasan.

Kami Bantu Anda !!!
Kami adalah satu organisasi yang diberi tanggung jawab didalam memasarkan produk pinjaman peribadi koperasi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Malaysia. Dengan pengalaman dan kepakaran kami, kami mampu memberikan pilihan dan perkhidmatan yang terbaik kepada pemohon sepanjang proses permohonan pinjaman mereka.

Kelebihan Kami Pinjaman Peribadi Koperasi 2020

Kadar Pinjaman Rendah

Kami sentiasa memasarkan produk pinjaman dengan kadar terendah dan “Cash In Hand” yang tinggi di pasaran. Secara tidak langsung memberi peluang kepada pemohon untuk membuat penstrukturan semula hutang lapuk didalam penyata pendapatan pemohon

Kami Berhampiran Anda

Anda tidak perlu risau. Pegawai pemasaran kami ada di seluruh Malaysia. Pihak kami sentiasa bersedia untuk memberi konsultasi dan pilihan terbaik untuk anda dapatkan kemudahan pinjaman peribadi baik dari bank atau koperasi. Hubungi kami segera hari ini.

Kami Sentiasa Telus

Wakil kami sekali-kali tidak akan menyalahgunakan kuasa yang telah diberikan kepada mereka. Pihak kami sentiasa memantau perkembangan dan perkhidmatan yang telah diberikan oleh wakil kami. Kepuasan pelanggan adalah matlamat utama kami

Promosi pinjaman koperasi kakitangan kerajaan 2020 ditawarkan kepada kakitangan kerajaan dari negeri berikut:
✓ Negeri Perlis ✓ Negeri Kedah ✓ Negeri Perak ✓ Negeri Pulau Pinang ✓ Negeri Selangor ✓ Negeri Melaka ✓ Negeri Sembilan ✓ Negeri Johor ✓ Negeri Pahang ✓ Negeri Terengganu ✓ Negeri Kelantan ✓ Negeri Sabah ✓ Negeri Sarawak ✓ Kuala Lumpur ✓ Wilayah Persekutuan dan Seluruh Malaysia.