Pinjaman Koperasi Kakitangan Kerajaan 2019

Untuk Kakitangan Kerajaan Sahaja
Tanpa Kira Komitment Luar
Terima Ccris Ctos & Akpk
Kadar Serendah 3.99% Setahun
Sehingga 60% Potongan Gaji
Kelulusan Segera

Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan 2019

Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan dari bank dan koperasi kredit ditawarkan sekali lagi pada tahun 2019 kepada kakitangan kerajaan. Ia adalah diantara kemudahan dan kelebihan yang diberikan kepada Kakitangan Kerajaan di Malaysia pada ketika ini. Ini kerana institusi kewangan seperti bank dan koperasi kredit di Malaysia telah diberi keutamaan untuk tawarkan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dengan ansuran pinjaman dibayar melalui Biro Angkasa.

Dengan kadar keuntungan pinjaman peribadi yang sentiasa memenuhi kehendak pasaran, kakitangan kerajaan dan penjawat awam yang berjawatan tetap dapat menikmati dan memanfaatkan kemudahan yang diberikan kepada mereka melalui produk pinjaman peribadi bank dan juga koperasi kredit yang terkemuka di Malaysia.

Akhir-akhir ini, produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan dari bank terkemuka telah kurang mendapat sambutan dari penjawat awam di Malaysia. Hal ini kerana Bank Negara Malaysia telah mengeluarkan garis panduan yang ketat dalam proses kelulusan pinjaman peribadi dari pihak bank kredit. Diantara garis panduan utama tersebut ialah :

1) Mengambil kira komitment luar pemohon
2) Mengambil kira rekod sejarah pembayaran kredit pemohon ( CCRIS )
3) Mengambil kira rekod CCRIS Perbadanan Tabungan Pengajian Tinggi Pemohon
4) Mengambil kira rekod CTOS dan AKPK pemohon

komitment luar tinggi

Pinjaman Peribadi Koperasi 2019

Pinjaman Peribadi Koperasi yang ditawarkan pada tahun 2019 adalah satu-satunya produk yang menjadi pilihan kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam yang berjawatan tetap setelah permohonan pinjaman peribadi mereka gagal mendapat kelulusan dari pihak bank.

Ini kerana, koperasi kredit di Malaysia hampir seluruhnya tidak terikat dengan garis panduan yang diberikan oleh Bank Negara Malaysia dalam memberi kemudahan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam. 

Secara tidak langsung, pinjaman koperasi kakitangan kerajaan telah banyak membantu penjawat membuat penstrukturan semula pendapatan dan memudahkan penjawat awam untuk dapatkan bantuan kewangan disaat kecemasan.

Kami Bantu Anda !!!
Kami adalah organisasi yang bertanggung jawab di dalam memasarkan produk pinjaman peribadi koperasi 2019 kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Malaysia. Dengan pengalaman dan kepakaran kami, kami mampu memberikan pilihan dan perkhidmatan yang terbaik kepada pemohon sepanjang proses permohonan pinjaman mereka.

Kelebihan Pinjaman Koperasi 2019

Kadar Pinjaman Rendah

Kami sentiasa memasarkan produk pinjaman dengan kadar terendah dan “Cash In Hand” yang tinggi di pasaran. Secara tidak langsung memberi peluang kepada pemohon untuk membuat penstrukturan semula hutang lapuk didalam penyata pendapatan pemohon

Kami Berhampiran Anda

Anda tidak perlu risau. Pegawai pemasaran kami ada di seluruh Malaysia. Pihak kami sentiasa bersedia untuk memberi konsultasi dan pilihan terbaik untuk anda dapatkan kemudahan pinjaman peribadi baik dari bank atau koperasi. Hubungi kami segera hari ini.

Kami Sentiasa Telus

Wakil kami sekali-kali tidak akan menyalahgunakan kuasa yang telah diberikan kepada mereka. Pihak kami sentiasa memantau perkembangan dan perkhidmatan yang telah diberikan oleh wakil kami. Kepuasan pelanggan adalah matlamat utama kami

Kami terima permohonan pinjaman kakitangan kerajaan dari negeri berikut:
✓ Negeri Perlis ✓ Negeri Kedah ✓ Negeri Perak ✓ Negeri Pulau Pinang ✓ Negeri Selangor ✓ Negeri Melaka ✓ Negeri Sembilan ✓ Negeri Johor ✓ Negeri Pahang ✓ Negeri Terengganu ✓ Negeri Kelantan ✓ Negeri Sabah ✓ Negeri Sarawak ✓ Kuala Lumpur ✓ Wilayah Persekutuan dan Seluruh Malaysia.