Pinjaman Koperasi Kakitangan Kerajaan Melaka

Info Pinjaman Koperasi adalah satu badan khas yang telah dilantik oleh beberapa bank dan koperasi terkemuka untuk memasarkan produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan di Melaka.

Matlamat utama info pinjaman koperasi ialah :

pinjaman peribadi koperasi

1) Menyampaikan maklumat yang benar berkaitan kadar ansuran pinjaman koperasi dan cash in hand kepada pemohon pinjaman peribadi koperasi.

2) Memberi perkhidmatan yang pantas dan telus kepada kakitangan kerajaan di Melaka sepanjang tempoh permohonan di hantar untuk kelulusan dari ibu pejabat.

3) Membantu memberi pilihan yang terbaik kepada pemohon pinjaman koperasi di Melaka sesuai dengan kelayakan dan keperluan pemohon.

4) Membantu kakitangan kerajaan Melaka membuat penstrukturan semula (Overlap) penyata pendapatan akibat dari hutang lapuk sedia ada.

 

Panel Pinjaman Peribadi Kakitangan Kerajaan Melaka

Berikut adalah beberapa bank dan koperasi kredit yang bergiat aktif dalam memasarkan produk pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Melaka.

rhb bank idsbRHB Bank adalah bank kredit terkemuka yang bergiat aktif didalam pemasaran produk pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan di Melaka. Ia menjadi pilihan utama penjawat awam kerana menawarkan kadar keuntungan yang rendah didalam pasaran.

koperasi koputri

 

Koperasi Putri Terbilang – Koputri Melaka merupakan sebuah koperasi utama didalam memberi perkhidmatan pinjaman peribadi koperasi kepada kakitangan kerajaan dan penjawat awam di Melaka. Diberi kepercayaan oleh beberapa bank kredit terkemuka untuk memasarkan produk pinjaman peribadi koperasi.

 

koperasi ukhwah

Koperasi Ukhwah Malaysia Berhad di Melaka adalah koperasi yang tidak asing lagi didalam memberi kemudahan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan di Melaka. Dikenali Ramai Kerana Menawarkan Kadar Pinjaman Yang Rendah.

 

logo-kogemilang

 

Koperasi Gemilang siswazah di Melaka adalah koperasi yang ditubuhkan diatas kesedaran sekumpulan bekas pelajar Universiti Pertanian Malaysia terhadap kepentingan bekerjasama dalam bidang ekonomi. Kini ia bergiat aktif memasarkan produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan di Melaka.

 

kowamas koperasi wawasan malaysia berhadKoperasi Wawasan Malaysia Berhad Di Melaka adalah koperasi terkemuka yang bergiat aktif didalam menawarkan produk dan perkhidmatan Pinjaman Peribadi Koperasi kepada Kakitangan Kerajaan & Penjawat Awam di Melaka. Diberi kepercayaan sepenuhnya oleh MBSB untuk memasarkan produk tersebut.